Wij houden ons aan de coronaregels! Lees meer

Financiële voordelen

Er zijn vier belangrijke financiële voordelen die naar voren komen bij de installatie van zonnepanelen in combinatie met onze unieke formule. Hieronder hebben we ze voor u op een rij gezet.

1. Gemiddeld € 850,00 besparing per jaar!  Met de krachtige zonnepanelen van NOVA-SOLAR kunt u maar liefst een besparing realiseren van gemiddeld € 850,00 op jaarbasis. Deze besparing doet u op de energienota van uw energieleverancier. Omdat we met zonnepanelen het energieverbruik zelf opwekken hoeven we deze kilowatturen niet traditioneel aan te kopen bij onze leverancier. De besparing is afhankelijk van het aantal zonnepanelen wat u laat plaatsen.

1. Stijging van de woningwaarde  Zonnepanelen aanschaffen is altijd een goed idee. Zelfs als u onverhoopt besluit te verhuizen nog voor de terugverdientijd is verstreken. U kunt uw woning met een fikse waardevermeerdering op de markt zetten, u verkoopt immers een woning zonder energierekening. Uw huis is aantrekkelijk voor potentiële kopers en bij verkoop verdient u uw investering direct weer terug.

2. BTW Teruggave  Consumenten kunnen de BTW over de aanschaf van hun zonnepanelen terugvorderen bij de Belastingdienst. De regeling brengt een enorm voordeel met zich mee. De teruggave kan al snel tussen de € 1.000,00 en € 1.700,00 bedragen. Er zijn vier criteria waar u aan moet voldoen om de BTW terug te kunnen vorderen bij de Belastingdienst:

  1. De installatie vindt plaats na 20 juni 2013.
  2. De installatie is aangesloten op het lichtnet.
  3. U bent als particulier bij de Belastingdienst bekend.
  4. De zonnepanelen zijn op uw naam aangeschaft.

Omdat wij bij NOVA-SOLAR werken met een All-In One Formule is het vanzelfsprekend dat ook de bijkomende administratie voor het terugvorderen van de BTW bij de Belastingdienst voor rekening van NOVA-SOLAR is. Dit doen wij zorgvuldig via onze eigen belastingpartner Nationale Belasting Adviseurs. Samen met hun zullen wij zorgen voor een goede aanvraag.

3. Belastingvoordeel  De Belastingdienst betaalt maandelijks mee aan uw zonnepanelen. De aanschaf van zonnepanelen op uw woning valt onder zogeheten woningverbetering. De kosten die u maakt voor het steeds opnieuw verbeteren van uw woning mag u daarom aftrekken van de belasting. Onze adviseur legt u tijdens een vrijblijvende bezoekafspraak uitgebreid uit hoe dit werkt.

Opzoek naar goed en eerlijk advies?
Plan een gratis en vrijblijvende afspraak voor een advies op maat van onze solar specialist.

Dit zeggen onze klanten

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van de 5 sterren (gebaseerd op 436 reviews)
Uitstekend60%
Zeer goed34%
Goed6%
Niet zo goed0%
Slecht0%

We zijn er trots op dat meer dan 90% van onze klanten NOVA-SOLAR beoordeelde met 4 of 5 sterren!

Schrijf een review

Geen titel

Rated 5 out of 5
21 oktober 2021

Beste keuze voor goede kwaliteit zonnepanelen en service!

Ramon
Arnhem

Antwoord van NOVA-SOLAR

Dank voor deze goede review Ramon!
Groet, Team NOVA-SOLAR