Wij houden ons aan de coronaregels! Lees meer

Investeren? Het kan, maar het is niet nodig!

Wanneer we zonnepanelen op uw woning plaatsten, die uw jaarlijkse verbruik aan stroom kunnen opwekken, dan bespaart u direct vanaf de eerste maand het bedrag wat u anders aan uw stroomleverancier zou betalen. Deze besparing kunt u nu direct maandelijks gebruiken om uw nieuwe zonnepanelen mee af te rekenen. Hieronder hebben we de eerste drie voordelen voor u op een rij gezet.

Een 1ᵉ voordeel van onze formule is dat het maandbedrag dat u voor de zonnepanelen betaalt meestal even hoog is als het maandbedrag (voorschotbedrag) dat u nu aan uw energieleverancier betaalt. Omdat deze gelijk zijn kunnen we het één met het ander vervangen. Met onze formule heeft u dan dus zonnepanelen zonder eigen investering.

Een 2ᵉ voordeel van onze formule is dat u direct vanaf de installatie dag zeker bent van een vast maandbedrag. Dit is bij een energieleverancier anders. Het verleden bewijst dat de energieprijzen/belastingen jaarlijks flink stijgen. Met de (unieke) All-In One Formule van NOVA-SOLAR (zonnepanelen zonder eigen investering, van A tot Z op maat) heeft u hier nooit meer last van!

Een 3ᵉ voordeel van onze formule is dat wanneer u de zonnepanelen volledig heeft afgerekend, u voortaan helemaal geen kosten meer heeft voor het gebruik van energie. In de huidige situatie is de looptijd van uw energieaankopen natuurlijk oneindig, U zult altijd stroom moeten kopen. Onze formule heeft geen oneindige looptijd, na de terugverdientijd heeft u gratis stroom, gegarandeerd.

Naast deze drie eerste voordelen zijn er natuurlijk nog een tal van andere voordelen die komen kijken bij de installatie van zonnepanelen.

Opzoek naar goed en eerlijk advies?
Plan dan een gratis en vrijblijvende afspraak voor een advies op maat van onze solar specialist.

Dit zeggen onze klanten

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van de 5 sterren (gebaseerd op 436 reviews)
Uitstekend60%
Zeer goed34%
Goed6%
Niet zo goed0%
Slecht0%

We zijn er trots op dat meer dan 90% van onze klanten NOVA-SOLAR beoordeelde met 4 of 5 sterren!

Schrijf een review

Geen titel

Rated 5 out of 5
21 oktober 2021

Beste keuze voor goede kwaliteit zonnepanelen en service!

Ramon
Arnhem

Antwoord van NOVA-SOLAR

Dank voor deze goede review Ramon!
Groet, Team NOVA-SOLAR